Start
Omhoog

 

Ook sponsor worden ?

 

 

 

4x4 terreinen gezocht

Nederland telt inmiddels nog maar enkele serieuze lokaties waar je je 4x4 kan uitlaten.

Er leven diverse initiatieven om een nieuw 4x4 terrein va de grond te krijgen. Wil je je steun betuigen, lees dan even verder...

  1. Dick Miedema is bezig om in de omgeving van Hardenberg een 4x4 terrein van de grond te krijgen. Om de gemeente mee te krijgen zijn steunbetuigingen welkom. Stuur ook een mail naar miedemadick@hetnet.nl om jouw steun aan dit initiatief door te geven.
  2. Bezoek de website www.4x4baangezocht.nl. Ook deze club is op zoek naar een geschikte 4x4 lokatie in Nederland. Je kan op de site een formulier invullen waarmee je dit initiatief ondersteunt.

Ben je ook bezig met het van de grond krijgen van een 4x4-terrein of heb je een mogelijke lokatie voorhanden, dan kan je ook altijd even met ons contact opnemen. Door een plaatsing op deze pagina kunnen we je in contact brengen met tienduizenden 4x4-des in Nerdeland.

 

 

. .

Copyright Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.