Start
Omhoog

 

Ook sponsor worden ?

 

 

 

Frontera aan lager wal

Na een ski-vakantie in Zwitserland zagen wij op de terugweg een stipje in een grote plas ergens in een zwitsers dal...

Zie ik...

Toch maar even gestopt. En wat we dachten, bleek waar te zijn. In een afgraving was de bestuurder van een Opel Frontera iets te enthousiast door een diepe kuil gereden en waarschijnlijk was de motor afgeslagen, of had een flinke slok water genomen...

Toch maar even van dichtbij bekijken dus. Na wat rondrijden, konden we dichterbij komen. Ondertussen was de eigenaar ook weer opgedoken, samen met een vriend met 4x4 en de nodige sleeptouwen. Dat werd dus wadend door het koude water (een graad of 5) weer naar de Frontera.
Daar bleek de kabel ook nog 'ns te kort te zijn...

Bromsnor neemt ook 'ns een kijkje

Ook oom agent kwam maar 'ns een kijkje nemen en diverse 4x4's kwamen als aasgieren op het spektakel af. Aangezien wij nog een hele reis voor de boeg hadden en verder geen assistentie konden verlenen, zijn wij maar weer doorgegaan. Wat er van de Frontera geworden is, weten we dus niet.

Kkkkkkoud

 

 

. .

Copyright Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.