Ook sponsor worden ?

 

 

 

Amsterdam 7 maart 2003

Na lange tijd bezochten we weer 'ns een keer het terrein in Amsterdam. Wat ons meteen opviel, was dat her en der piketpaaltjes waren geplaatst. De kans is dus groot dat dit ons laatste bezoek aan Amsterdam zal zijn geweest en dat bij een volgend bezoek het terrein omgebouwd zal zijn tot industriegebied...

In de vroege avond kwamen we aan en al na enkele tientallen meters zaten zowel Rein als Ben muurvast in de zuigende bagger. Na enkele loswrikpogingen hadden we beide auto's weer los en kon de volgende zich vastrijden. Ditmaal zat Toon vast op een ogenschijnlijk had pad. Uiteraard had Rein zich verderop ook verkeken op een modderig vlak en had zijn Range Rover ook weer vastgezet. Aangezien we bijna allemaal op wegbanden reden was dit dubbel moeilijk.

Uiteindelijk hebben we allemaal nog wel een keer vastgezeten en was het inmiddels zo donker geworden dat we de reis huiswaarts moesten inzetten.

 

. .

Copyright © Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.