Start
Omhoog

 

Ook sponsor worden ?

 

 

 

Big Ben

Modderbiografie

Onze Benjamin voegde zich bij de Grimmen rond het jaar 2000. In eerste instantie als bijrijder en later mocht hij zijn eigen Izuzu Trooper rondsturen. Ben is onze plaatwerker. Met een hamer en schroevendraaier weet hij altijd als beste een deur weer vrij te maken of een dorpel weer in en wat meer lijkende vorm te slaan...

De Izuzu was een leuk sleepobject maar bleek niet echt geschikt voor oneffen terrein. Tijd dus om ook eens na te gaan denken over een serieuzere 4x4.

Ben in aktie

Heel kort had Ben nog de sleutels van een grijze Nissan Patrol op zak. Die wist hij in het terrein soms vreemde sprongen te laten maken en tijdens een rit op de heide zette hij de Patrol zelfs dwars op de weg na een snelle rit over de zandpaden.

Op een gegeven moment liep ben tegen een puike witte Toyota Landcruiser aan. Volledig klaar voor het terrein met een lier en de nodige bescherming. De lier heeft zich door de jaren heen goed bewezen want waar alle andere lieren er mee ophielden, was de lier van Ben altijd nog paraat. Met trekkerbanden onder de wagen kwam Ben goed weg in het terrein. Hij moet alleen wel goed opletten dat de wielmoeren ook goed aangedraaid zijn, anders ziet hij zijn wiel weer een keer voorbijkomen, net als in Polen in 2005...

De nieuwe Landcruiser in aktie
Tijdens ons bezoek aan Sclayn in oktober 2002 legde Ben zijn 4x4 op z'n kant door een stuurfout, waardoor hij in een kuil belandde. Gelukkig konden we de Toyotaweek op z'n pootjes krijgen en hield Ben er alleen een deuk in zijn imago en auto aan over.

In 2011 bezochten we RoemeniŽ en daar gaf de motor van de trouwe terreingenoot van Ben de geest. Zou het dan toch na vele jaren tijd worden voor een ander voertuig?

 

 

. .

Copyright © Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.