Ook sponsor worden ?

 

 

 

Bilstain juni 2001

De eerste dag van juni bezochten wij voor een derde keer het terrein in Bilstain, Belgie.

Vlak na aankomst kwamen er nog een drietal Nederlanders aangereden in een blauw-witte Landrover 88. Wij werden zowaar herkend als de Grimmen van terreinrijden.nl! Ze hadden het terrein gevonden op de site en wilden ook 'ns een kijkje nemen.

Het was een droge dag en er was dan ook weinig modder te vinden. Slechts steen en stof waren deze keer de ondergrond in dit Belgische landschap. Voor Toon, die in september 1999 in dit terrein de wereld van een andere kant bekeken had (zie ook [ondersteboven]) bracht dat soms wat onplezante herinneriningen boven.


Ben in aktie

Ton was deze keer de koploper en wist het te presteren om een pad zodanig schuin te nemen dat slechts 2 wielen de grond nog raakten. Dat moest natuurlijk even bekeken worden... Bij het dichtgooien van het portier verdween de rode L200 bijna nog zonder bestuurder bergafwaarts...


Een ongelukkige positie voor Ton Een ongelukkige positie voor Ton

Ook het beekje moest natuurlijk even bezocht worden. Ben reed al na een meter of 2 vast en Rein kwam enkele meters verder, maar zat daarna zodanig vast dat hij met 2 wagens losgetrokken moest worden.


Iets te diep voor de RangeRover... Ook de L200 liep vast

De grip op de ondergond was soms ver te zoeken, door de losliggende kiezels en stenen. Dit resulteerde regelmatig in snelle afdalingen, sneller dan bedoeld, door het losse gesteente en stof. Ook bij beklimmingen speelde deze handicap ons parten. Desondanks wisten ook de "gastrijders" in de Landrover ons goed te volgen op wegbanden en met weinig ervaring.


Ook voor de blauwe Laro was het goed te doen

Na nog enkele Belgische boeren-landpaadjes te hebben bezocht hebben we afscheid genomen van de mannen in de blauwe Landrover en zijn wij lekker een hapje gaan eten. Al met al weer een geslaagde dag!

 

. .

Copyright Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.