Ook sponsor worden ?

 

 

 

Duitsland

Duitsland telt een aantal 4x4-terreinen. Tot op heden hebben wij die nog niet bezocht. Alleen het terrein van Motodrome Hoope is met een bezoekje vereerd, echter zonder 4x4. Onze indruk van de meeste terreinen is, dat het niet de moeite waard is om de grote afstand te rijden voor een terrein war niet echt spectaculair is. Als je één van de terreinen in Duitsland hebt bezocht, laat ons dan je ervaringen weten

Via onderstaand kaartje en de (postcode)nummers achter de naam van het terrein kan je een indruk krijgen waar het terrein zich in Duitsland bevindt.

In de omgeving van Berlijn (voormalig Oost Duitsland) bevinden zich een paar grotere terreinen. Ook in midden en noord Duitsland zijn enkele grotere terreinen. Het zijn vooral zanderige terreinen, die vaak kunstmatig zijn aangevuld met enkele steile hellingen en andere obstakels. Vooral oude oefenterreinen van het leger zijn de basis geworden van 4x4 rijdend Duitsland.

 

Zelf een terrein gevonden wat hier nog niet bij staat? Laat het ons weten!

 

. .

Copyright © Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.