Start
Omhoog

 

Ook sponsor worden ?

 

 

 

Ed de 'bandenman'

Ed's huidige voertuig deelde hij met Pim. Ze verplaatsten zich in het terrein met een Toyota Landcruiser. Het is en redelijk standaard auto, maar met de trekkerbanden eronder kan 'ie goed meekomen met het gezelschap. Er moet overigens wel vermeld worden dat als de situatie te zwaar wordt, dan we Ed toch regelmatig uit de Toyota zien stappen en dat Pim de klus mag afmaken...

Ed heeft zich als een van de laatsten bij de groep gevoegd. Met zijn Nissan Patrol heeft hij alweer het nodige meegemaakt. Het eerste bezoek aan Hesdin(Fr.) was aanleiding voor de versnelingsbak om de geest te geven. Inmiddels is dat euvel verholpen en kan Ed er weer vol tegenaan.

In Marsoupe wist hij het te presteren om zijwaarts een heuvel af te glijden... Lijkbleek kwam hij uit de auto en die dag heeft 'ie niet meer gereden...

Glij-aktie van Ed

Ook Ed is inmiddels aan zijn volgende 4x4 begonnen... een blauwe Toyota Landcruiser. Deze heeft zich alweer bewezen in het terrein. Helaas bleek na een bezoekje aan Sclayn de koppeling de geest gegeven te hebben.

Door de bagger...

Na de Toyota heeft Ed zich samen met Pim in het avontuur gestort met een Lada Niva. Oosteuropese degelijkheid die je makkelijk met een slijpschijf kan bijwerken. Voorzien van grover terkkerbanden komt de Lada nog flink ver ook in het terrein!


 

 

. .

Copyright Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.