Start
Omhoog

 

Ook sponsor worden ?

 

 

 

Ben op z'n kant

De tweede dag van ons bezoek aan Sclayn in Oktober 2002 was voor Ben even schrikken. De hele dag moesten we al links en rechts opletten of we niet werden ingehaald door over-enthousiaste ragbakken die zonder enige angst tegen de inmiddels flink glad geregende heuvels opgasten. Na enkele omzwervingen brak bij Rein een steekas en moesten we verplicht pauzeren. Tijdens het sleutelwerk konden Ton, Ben en Toon de trip hervatten, maar al snel bleek dat de heuvels erg glad waren geworden en dat de sporen her en der dusdanig scheef en diep geworden waren, dat het voor de standaard modderbanden van Toon en Ton haast geen doen meer was.

Ook Ben, die tractorbanden had, werden enkele diepe gaten wat erg veel van het goede en hij besloot om om een diepe kuil (ca. 1,50 mtr) heen te rijden. Dat ging allemaal goed totdat hij er bijna voorbij was en per abuis toch de kuil in reed... Gevolg: de auto op z'n kant.

Enkele momenten later zagen we het verbijsterde en beteuterde hoofd van de (jarige) Ben uit het zijraam komen.

Niet echte een verjaardagskado! Gelukkig kwamen net de buggyrijders die we de dag tevoren geholpen hadden voorbij en ze konden direct een wederdienst aanbieden.

Met hun hulp en die van de lier konden we de Toyota weer op z'n pootjes zetten. Inmiddels weer voldoende avonturen rijk voor een paar daagjes 4x4-en, verlieten we maar weer het terrein om op waardige wijze Ben's verjaardag te vieren.

 

. .

Copyright Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.