Start
Omhoog
A'dam Westhavens
ruigoord

 

Ook sponsor worden ?

 

 

 

Nederland

Terreinrijden in Nederland wordt steeds moeilijker. Er zijn nog maar enkele locaties waar vrij gereden kan worden en nog enkele waar in clubverband zo al en toe wat georganiseerd wordt. Zie onderstaande tabel voor actuele informatie over de terreinen.

Onder andere de ANVT (Alg. Ned. Vereniging van Terreinrijders) en diverse merkenclubs organiseren in Nederland meerdere keren per jaar een evenementen.

SPONSOR: BULLBAR.NLNederland kent ook nog de overkoepelende FNTC (Federatie Nederlandse Terreinauto Clubs) op hun site valt ook de groene code te lezen waarin de richtlijnen staan voor terreinrijden met respect voor de natuur. Houd je aan deze regels, zodat we ook in de toekomst nog steeds kunnen genieten van reeds schaarse 4x4-mogelijkheden in binnen- en buitenland!

Verder is men in Nederland voor wat 4x4-plezier aangewezen op wat boerenlandpaden en bosroutes. Bij teveel gebruik en vooral bij misbruik (beschadigen van de natuur etc.) van deze paden en routes zal sluiting snel volgen...

De echte 4x4-rijder zal dus zijn/haar heil in het buitenland moeten zoeken. BelgiŽ kent een paar mooie officiŽle terreinen (o.a. Sclayn en Bilstain) waar ťťn of meerdere dagen gereden kan worden. Voor het rijden van meerdaagse routes zal al snel naar Frankrijk of zuidelijker moeten worden uitgeweken.

Overzicht van de in Nederland beschikbare terreinen. Klik op "gesloten..." voor een historisch overzicht.

Heb je zelf een terrein gevonden? Laat het ons weten!

 

. .

Copyright © Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.