Start
Omhoog

 

Ook sponsor worden ?

 

 

 

Pim Lada

Tegenwoordig is Pim zijn bijnaam niet meer geheel waardig. De Lada heeft hij alweer een aardige tijd geleden ingeruild voor een Toyota Landcruiser, die hij overigens deelt met zijn vaste bijrijder Ed. Samen komen ze een heel eind in het terrein, waarbij Pim over het algemeen de wat meet pittige klussen voor zijn rekening neemt terwijl Ed dan vanaf een veilige afstand aanwijzingen geeft...

Na lang aandringen heeft Pim zich ook aan onze groep toegevoegd. Al langere tijd sleutelde hij aan de 4x4's, maar sinds Inor in april 2002 is Pim volledig ingewijd in het terreinrijden.

 

Samen met Ed stuurde Pim een Lada Niva het terrein in. Al snel heeft Pim het gaspedaal ontdekt. Na wat vastgestaan te hebben in een diep spoor, af Pim zoveel gas, dat hij meteen z'n vliegbrevet heeft gehaald. Uiteindelijk landde de Lada dwars op het spoor...Ook een bezoek aan Sclayn heeft de Lada van de gebroeders Ed en Pim alweer overleefd.

 

. .

Copyright Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.