Start
Omhoog

 

Ook sponsor worden ?

 

 

 

Nieuwe reizen van de Recreatieve

Op deze pagina brengen we twee nieuwe reizen van onze nieuwe sponsor de Recreatieve onder de aandacht...

REIS 1: Pyreneeën trektocht voor 4x4 en SUV (24 tot 28 juli 2006)

Dit is een reis speciaal voor de 4x4 en SUV bezitter die zuinig op de auto is. Geen ruig terreinrijden, maar mooie tochten door de Catalaanse bergen waarvoor geen speciale aanpassingen aan de auto nodig zijn. 4 wielaandrijving is voldoende. Op de eerste dag start de reis met een uitgebreide cursus terreinrijden in de bergen voor nieuwelingen.

Het is in de basis een camping reis, maar voor wie niet van kamperen houdt kan ook een hotelkamer geregeld worden. Het is een combinatiereis in Zuid-Frankrijk en Spanje. De eerste dagen zitten wordt een off-roadterrein in Zuid-Frankrijk bezocht dat geschikt is voor het "lichte" en het "zware" off-road werk. De nieuwelingen krijgen de eerste dag een complete cursus terreinrijden in geaccidenteerd terrein, terwijl de ervaren mensen een spannende trial gaan rijden. De 2e dag vertrekken de reizigers na de lunch naar een camping in de Catalaanse Pyreneeën vanwaar een 3 daagse trektocht begint waarbij op diverse campings/hotels overnachten wordt. Tijdens de trektocht zult u twee nachten in een eigen meegebrachte tent of hotelkamer moeten doorbrengen omdat caravans (zelfs de speciale off-roadcaravans) op de trektocht niet mee kunnen.
De roadbookrit voert ons over prachtige tracks en geweldige landschappen. Een plaatselijk bekende gids begeleidt ons. Elke 4x4 kan de trip volbrengen.

Data    : 24 tot 28 juli 2006
Prijs    : € 900,00 voor een auto met 2 personen.

In de prijs zitten alle campingovernachtingen, 2x een lunch en de begeleiding op het terrein en tijdens de trektocht. Voor kinderen en singles geldt een speciale prijs.
 

REIS 2: Midweek zwaar terreinrijden in Frankrijk (6 tot 10 oktober 2006 + op aanvraag)

Uitdagend terrein voor off-roaders in Zuid-Frankrijk.

Deze “vakantie” wordt op een vaste datum en op verzoek voor groepen met minimaal 6 deelnemende auto’s georganiseerd. Gezien de zwaarte van het terrein in de natte maanden is minimaal een goed werkende lier en ervaring van de chauffeur en bijrijder noodzakelijk.

 Hou rekening met de volgende terreingesteldheid. Vanaf september tot november is het terrein uitdagend glad. Natte toplaag met een harde ondergrond. Vanaf einde winter tot in de late lente is de grond doorweekt en zacht tot op grote diepte. Er zal dan hard gewerkt moeten worden. Kortom, zeer uitdagend dus en bijzonder geschikt voor de terreinrijder die op zoek is naar een echte uitdaging.
Datum    : 6 tot 10 oktober 2006 + op aanvraag
Prijs        : € 175,00 per persoon exclusief de overnachtingen, ontbijt en diner.

De overnachting kan in/op camping, hotel of chambres d’Hotes

Meer informatie over deze reizen: www.recreatieve.nl of 0320 – 248445

 

. .

Copyright © Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.