Start
Omhoog

 

Ook sponsor worden ?

 

 

 

Rein

Modderbiografie

Rein is de luidruchtigste van de gebroeders Grim. Rein is een Grimm van het eerste uur. Toen hij ergens rond 1997 een knalgele Nissan Patrol had aangeschaft, moet hij deze even uitproberen in 'de kuil' in IJmuiden. Dat gaf zoveel fun dat hij de volgende keer terugkwam met Toon en Perry. De Nissan was geen blijver en snel volgde een groene Landrover Discovery.

Geen berg te hoog voor de Disco Even om modderbak heenduwen

De Disco schopte het ver in het terrein (voorzover deze Grimm daar in durft te komen :-). Uiteraard speelde hij zo af en toe wel vals met een set sneeuwkettingen om de voorbanden.

Motorisch heeft Rein niet zoveel succes. Nadat hij met disco 2 per ongeluk in een diepe kuil in een plas gereden was, kon de motor een flinke revisie gebruiken. Nadat Disco 3 was aangeschaft liep deze na een week of wat bijna totaal vast... Geen olie meer! Nog maar weer een revisie... Rein en Per weten nu in ieder geval hoe het moet...

Sinds eind 2000 had Rein ook een oude Range Rover in de collectie; Ook die doet het niet verkeerd in het terrein... soms loopt er wel een band van de velg, maar zelfs dan is de Range niet te stoppen.

In 2003 heeft Rein het Landrovermerk vaarwel gezegd en heeft zichzelf getrakteerd op een Mercedes Ellendewagen. Ondanks de oude G al aan zijn derde motor en tweede versnellingsbak toe is, is het inmiddels wel een trouwe metgezel voor Rein in het terrein.
 

 

 

. .

Copyright Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.