Start
Omhoog

 

Ook sponsor worden ?

 

 

 

Koprol van Perry in Zandvoort

Op een zomerse avond, na een aardige rit door de duinen op het circuitterrein van Zandvoort (waar Rein en Toon al ongelukkig in een kuil beland waren) sloeg het noodlot toe voor Per.
Nadat Ton in zijn Suzuki een ongeveer anderhalf meter diep gat gereden was, zag hij Per volgen in zijn achteruitkijkspiegel. Per had de kuil echter anders ingeschat en kwam scheef naar beneden... De Patrol van Per gleed scheef weg en dook over z'n motorkap de kuil in. Het gevolg was dat de auto op z'n dak belandde.

over de kop de kuil in...

De rest snelde toe naar de Patrol en troffen Per ongehavend, maar verdwaasd ondersteboven in z'n auto aan... de CD-speler stond nog op vol volume aan...
Na inspectie bleek er redelijk wat olie uit de motor gelopen te zijn. Verder was de neus aardig gedeukt, net als het dak en de achterflanken.



Zaak was, om de Patrol toch weer weg te krijgen, dus werd met man en macht de auto weer op z'n wielen gezet.

Weer op z'n wielen

Onervaren als we waren, hadden we er niet aan geacht om eerst de verstuivers uit de motor te verwijderen, voordat we 'm startten. Doordat er olie op de cylinders was gelopen, was de eerste startpoging fataal voor de motor... Met een flink gehavende auto en met een op z'n laatste krachten draaiende motor werd de reis naar huis ingezet. Per is nog maanden bezig geweest om de Patrol weer in oude staat te herstellen.

 

. .

Copyright Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.