Start
Omhoog

 

Ook sponsor worden ?

 

 

 

Wie een kuil graaft voor een ander...

In 'onze jonge jaren' gingen wij een keer 's avonds naar het circuitterrein in Zandvoort, om daar 'ns lekker in de duinen te rijden.
Jeroen met 110 reed voorop. Hij leidde de groep naar een kuil, waar hij op de juiste wijze inreed en er verderop ook redelijk makkelijk weer uitreed. Rein volgde, maar kwam verkeerd aangereden en parkeerde zijn Discovery in het duinzand.

vast in het duinzand

aardig goed vast...

De disco stond diep voorover gedoken in de kuil. Vooruit was niet mogelijk, dus werd de Disco er achterwaards uitgetrokken.
Nadat de Disco weer losgetrokken was, kwam Toon ook even naar de plaats des onheils. Aangezien het donker was en Toon dacht dat de kuil nog enkele meters verderop lag, dook hij er vol in...

vast in het duinzand

Met het zweet op het voorhoofd zat Toon in zijn Nissan Terrano, die gevaarlijk scheef in het gat hing. Het gevoel bekroop hem dat, als hij zou uitstappen, de auto om zou vallen over z'n rechterkant.

Gelukkig was de redding nabij... De 110, die net Rein nog losgetrokken had, mocht nog een keer assisteren.

vast in het duinzand

Na het avontuur met de kuil, ging het 'konvooi' verder door de duinen. Helaas liep een paar honderd meter verder voor Per een stuk minder goed af...

Lees verder over hoe het met Per verliep: Koprol van Per in Zandvoort

 

. .

Copyright Terreinrijden.nl Quercus b.v.  Het rijden op de op deze site vermelde terreinen geschiedt voor geheel eigen verantwoording. Het betreden van verboden of gevaarlijke terreinen is geheel op eigen risico.